zzp-begeleiding

De begeleiding van een zzp-er wordt soms beschouwd als een eenvoudige zaak van geringe omvang. Als zzp-er bent u echter gewoon ondernemer, met alle verplichtingen die de wetgeving aan een ondernemer stelt! Het feit dat u geen werknemers in dienst heeft houdt in dat u geen loonadministratie behoeft te voeren en aan sommige specifieke eisen niet behoeft te voldoen. Maar voor het overgrote deel gelden alle regels ook voor u!

 

zzp-er, alleen op de wereld?

zzp-begeleidingAls zzp-er heeft u geen medewerkers die uw administratie voeren of allerhande administratieve zaken uit handen nemen.

 

Aan de begeleiding van een zzp-er stellen wij dan ook andere eisen dan aan de begeleiding van een ondernemer met een flink aantal medewerkers. In veel gevallen is het belangrijk om nog nauwer samen te werken, vaker contact te onderhouden en overleg te plegen over administratie, belastingzaken en andere zaken binnen uw onderneming. Als zzp-er voert u dat overleg immers niet met uw medewerkers, niemand die u doorlopend op de hoogte houdt van wijzigingen in de belastingwetgeving, e.d

 

kies voor onze zzp-begeleiding

Laat u niet onaangenaam verrassen en blijf op de hoogte van alle onderwerpen die voor u van belang zijn. Kies voor een intensieve samenwerking met ons, zodat u zich volledig kunt concentreren op de zaken die uw aandacht vragen: ondernemen. Zonder u zorgen te moeten maken over allerlei andere zaken die mogelijkerwijs blijven liggen. Wij nemen graag de zorg van de administratie en belastingzaken van u over, rekening houdend met alle verplichtingen die voor u als ondernemer gelden.