wie zijn wij?

B & B is een veelzijdig administratie- en belastingadvieskantoor gevestigd in Veenendaal. Onze onderneming is gestart in 1991 en heeft in de loop van de tijd een relatiekring opgebouwd bestaande uit MKB-ondernemers in diverse bedrijfstakken. Wij bieden onze relaties een uiteenlopend dienstenpakket.

 

ons team

Wij werken met een klein team van ervaren, enthousiaste medewerkers. Onze relaties hebben altijd een vast aanspreekpunt, krijgen niet ieder jaar te maken met een andere accountmanager en hoeven niet herhaaldelijk uit te leggen wie zij zijn.
Kortom, u kunt van ons een persoonlijke en betrokken dienstverlening verwachten.

 

onze kwaliteitseisen

Op gebied van kwaliteit zijn wij duidelijk: die moet te allen tijde op een hoog niveau staan.
Ons lidmaatschap van Register Belastingadviseurs is mede een waarborg voor de kwaliteit die u in onze dienstverlening mag verwachten. Als gecertificeerd lid van Register Belastingadviseurs worden hoge eisen gesteld aan opleiding en doorlopende bijscholing, zodat onze kennis altijd up to date is.
Daarnaast maken wij gebruik van geavanceerde software om onze dienstverlening op een hoog peil te kunnen houden en voor u de meest efficiënte werkwijze en adviezen te kunnen waarborgen.

 

onze werkzaamheden

Onze werkzaamheden bestaan uit een breed georiënteerde dienstverlening aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, met als kernpunten het inrichten en verwerken van administraties, verzorging loonadministraties, samenstellen van jaarrekeningen, belastingadvisering en het verzorgen van fiscale aangiften, bedrijfsdoorlichtingen en het aansturen en begeleiden van bedrijfsreorganisatie- en schuldsaneringstrajecten.
Onze dienstverlening kenmerkt zich door het doorlopend gevraagd én ongevraagd adviseren van onze relaties op het gebied van ontwikkelingen in ondernemings- en belastingwetgeving, e.d.


U mag van ons een actieve adviesfunctie verwachten, we wachten niet tot u een vraag stelt, dat is namelijk vaak te laat.

 

door geheel Nederland

We verrichten onze werkzaamheden vanuit onze vestiging in Veenendaal en bij onze relaties op locatie. B & B werkt voor relaties door geheel Nederland. Ons kantoor, in het midden van het land, ligt op een goed bereikbare locatie op korte afstand van zowel de A12 als ook de A15.