onze visie

Onze visie op de inhoud en wijze van dienstverlening aan onze relaties wordt bepaald door de begrippen "kwaliteit", "betrokken en persoonlijk", "dynamische advisering” en “betaalbaar”.

 

Onze dienstverlening moet in diverse opzichten toegankelijk zijn voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Wij streven ernaar om onze relaties een kwalitatief hoogstaande dienstverlening te garanderen tegen een redelijke vergoeding. Daarnaast moet die dienstverlening op een persoonlijke en betrokken manier vorm krijgen.


Bij onze dienstverlening zijn uw persoonlijke situatie en wensen een belangrijk uitgangspunt. Uw onderneming is dienstbaar aan ú en niet omgekeerd!

 

Een persoonlijke en betrokken werkwijze is een voorwaarde om het maximale resultaat voor u te behalen. Het optimaal samenwerken met uw adviseur is teamwork! Bovendien is dat een direct gevolg van de manier waarop wij met onze eigen organisatie omgaan, wij zijn immers ook ondernemer en begrijpen welke vraagstukken je in die positie moet oplossen. Onze positie krijgt in de praktijk dus geen vorm in die van een willekeurig extern adviseur, maar veel meer van "ondernemer naast de ondernemer".

 

Dit alles voeren we uit op een “no-nonsense”-manier; we hechten geen waarde aan driedelig grijs, hoogpolig tapijt of dure statussymbolen. Simpelweg vraagstukken goed en efficiënt oplossen en u met advies terzijde staan waar u iets mee kunt, niet meer en niet minder.


Die helderheid voeren we ook door in onze vergoedingen; we maken daar vooraf duidelijke afspraken over, meestal op basis van vaste prijzen voor een duidelijk omschreven dienstenpakket zodat u niet achteraf onaangenaam wordt verrast.